Wat wij doen

Schuurman Techniek is uw installatiepartner voor inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerasystemen en data installaties.  7 dagen per week en 24 uur per dag staat ons team van monteurs voor u klaar. Erkend, professioneel uitgerust en snel. Uw garantie voor een uitstekende dienstverlening!

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Schuurman Techniek heeft alle kennis en bevoegdheden in huis om een volledig beveiligingsplan voor u samen te stellen. We ontwerpen en installeren inbraakbeveiligingsinstallaties.

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Een brandveilig gebouw installeren, dat doen we! Brandbeveiliging en ontrui- mingsinstallatie garanderen een optimale branddetectie, het lokaliseren van de brandhaard en een efficiënte ontruiming van een gebouw.

Camerasystemen

Camerasystemen

Met behulp van camerasyste- men kunnen we een gebouw of terrein permanent onder toe- zicht houden. Ook kunnen we ervoor zogen dat een gebouw geheel of gedeeltelijk afgeslo- ten kan worden of dat we toegang verlenen tot secties.

Data installaties

Data installaties

De data installatie is belangrijk binnen uw organisatie. Data installatie is één van de belangrijkste schakels bij telefoon- en dataverkeer.