Over Schuurman Techniek

BEVEILIGINGSTECHNIEK, DATA- EN TELECOMMUNICATIE en ELEKTROTECHNIEK

Onze specialisten

Inbraakbeveiligings-monteur

Inbraakbeveiligings-monteur

De monteur realiseert installaties met betrekking tot inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en datanetwerken.

Brandmeldinstallatie- monteur

Brandmeldinstallatie- monteur

De brandmeldinstallatiemon- teur houdt zich bezig met het aanleggen, aanpassen en uitbreiden van brandmeldinstallaties.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmannen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werkt het team van Schuurman Techniek vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Schuurman Techniek tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland 
Schuurman Techniek is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Schuurman Techniek zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid
Techniek is onze business.
Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor
CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid.
Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven
Schuurman Techniek is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.