• Beveiligingstechniek • Data- en telecommunicatie • Elektrotechniek

De expertise van Schuurman Techniek
Bedrijfsmiddelen, productieprocessen, videosystemen en (beveiligings)installaties die goed functioneren en dat blijven doen. Daarvoor bent u bij Schuurman Techniek al ruim veertig jaar in goede handen. U kiest voor efficiëntie en kwaliteit, zodat u uw investeringen in techniek kunt optimaliseren. Schuurman techniek werkt zowel zelfstandig als binnen een bouwteam.

 

Omdat Schuurman Techniek erkend KOMO-Install installateur en CCV-erkend beveiligingsbedrijf is, kunnen wij voor u het hele traject verzorgen. Van ontwerp en uitvoering tot en met service en onderhoud op het gebied van beveiligingstechniek, data- en telecommunicatie en elektrotechniek. Tijdens elke fase van een project profiteert u van de korte lijnen en de persoonlijke aandacht die zo kenmerkend zijn voor de werkwijze van Schuurman Techniek.

 

Onze kernwaarden:
– Klant gedreven
– Innovatief
– Samenwerking
– Duurzaam
– Vertrouwen

 

Service
Gedurende 7 dagen per week en 24 uur per dag staan de monteurs van Schuurman Techniek voor u klaar. Erkend, professioneel uitgerust en snel. Uw garantie voor een uitstekende dienstverlening.

 

Samenwerking
Schuurman Techniek b.v./Detec is een onafhankelijk installateur voor de elektrotechniek, een erkend beveiligings- en branddetectiebedrijf en partner van de Detec Groep. Meer informatie over Detec vindt u op hun website.

Schuurman Techniek maakt deel uit van de VDK Installatiegroep. Naast Schuurman Techniek bestaat deze groep uit de zelfstandige bedrijven Wesko (www.wesko.nl) en Ten Brinke (www.johtenbrinke.nl). Elk bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vormen van installatietechniek. Voor moderne en professionele oplossingen op het gebied van beveiligingstechniek, data- en telecommunicatie en elektrotechniek kiest u voor Schuurman Techniek.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op.