• Beveiligingstechniek • Data- en telecommunicatie • Elektrotechniek

Vacature Servicemonteur beveiligingsinstallaties en Monteur beveiligingsinstallaties

Ben je op zoek naar een uitdagende functie en zoek je een afwisselende, technische baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Schuurman Techniek DETEC-Kampen heeft i.v.m. uitbreiding van het team vacatures voor een fulltime:

Servicemonteur beveiligingsinstallaties en Monteur beveiligingsinstallaties

  • Als servicemonteur verricht jij onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan beveiligingsinstallaties bij klanten
  • Als monteur houd jij je voornamelijk bezig met het zelfstandig aanleggen of aanpassen van beveiligingsinstallaties
  • Je neemt deel aan de storingsdienst

Wij bieden oplossingen in inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, terreinbeveiliging en toegangscontrole waardoor je te maken krijgt met een diversiteit aan technieken. Elke dag maak jij Nederland een stukje veiliger. Je hebt veel contact met klanten en bent daardoor het visitekaartje van Schuurman Techniek DETEC-Kampen.

Wat vragen we van jou:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van MBV Beveiligingsmonteur, installatiedeskundige brand en onderhoudsdeskundige brand, of bereid zijn deze te behalen
  • In bezit van Rijbewijs B(E)
  • Relevante kennis en werkervaring op gebied van inbraak alarminstallaties en brandmeldinstallaties
  • Affiniteit met ICT
  • Werk- en denkniveau MBO (niveau 4)

Wij investeren in onze medewerkers en zoeken een collega voor de lange termijn. De salarismogelijkheden zijn marktconform en hangen af van jouw niveau waarbij ervaring en opleiding een rol spelen.

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie naar: info@schuurmantechniek.nl

Voor vragen:
Marcel Muizelaar
038 – 332 15 04


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldVSH Hilversum

Januari 2016:

In opdracht van VSH Hilversum heeft Schuurman Techniek alle elektrawerkzaamheden gerealiseerd voor een nieuwe fabriekshal. De VDK Installatiegroep, waarvan Schuurman Techniek een onderdeel is heeft alle technische installaties verzorgt voor dit project. Voor dit project was naast een goede kwalitatieve installatie de planning een belangrijk aspect.

VSH Hilversum (13) VSH Hilversum (17)

Continue readingBed & breakfast Kampen

Januari 2016:

In bouwteam hebben wij alle elektra-, brandmeld-, data-, toegangscontrole en inbraakinstallaties gerealiseerd voor Bed & Breakfast “IJsselhuys”. Van een oud pand is gezamenlijk met het bouwteam een schitterend Bed & breakfast gemaakt. Een project waar veel creativiteit, vakkennis en samenwerking voor nodig was, waarbij wij trots zijn op het eindresultaat.

Bed & breakfast Kampen (5) Bed & breakfast Kampen (7)

Continue readingZomervakantie 2015

Onze vakantie is van 20 juli tm 7 augustus. Deze luiden wij in met een barbecue. Even terugblikken op afgelopen jaar, elkaar een fijne vakantie wensen en genieten van een paar dagen of weken vrij.

Maar uiteraard blijven er een aantal van onze medewerkers hard aan het werk, om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Ook de storingsdienst blijft gewoon bereikbaar.Nieuwbouw School de Groenling

Juni 2015

De nieuwbouw van de school de Groenling van schoolvereniging IRIS is opgeleverd door Schuurman Techniek. Schuurman Techniek heeft alle datanetwerken, inbraak en brandmeldinstallaties aangelegd. Tevens is aanvullend voor Kinderdagverblijf Ieniemienie  de brandmeldinstallatie voor de kinderopvang gerealiseerd. Alle technische installaties zijn door de VDK Installatiegroep gerealiseerd.

Groenling na oplevering (6)Impressiefoto CNS Groenling

 Nieuwbouw School Kampen

oktober 2014

De nieuwbouw van de school Villa Nova op het plan Onderdijks te Kampen is opgeleverd door Schuurman Techniek. Schuurman Techniek heeft alle datanetwerken, inbraak en brandmeldinstallaties aangelegd. Tevens is aanvullend voor Stichting Prokino de brandmeldinstallatie voor de kinderopvang gerealiseerd. Alle technische installaties zijn door de VDK Installatiegroep gerealiseerd.

Villa Nova 3

Stichting OOK is bijzonder trots op de nieuwe school in de wijk ‘Onderdijks’ te Kampen. Het schoolconcept is vormgegeven en uitgewerkt door leerkrachten van Stichting OOK. Met dit onderwijsconcept wil OBS Villa Nova kinderen onderwijs bieden gericht op de huidige samenleving. De speerpunten van Villa Nova zijn: Kwaliteit, veiligheid, medeverantwoordelijkheid, thuis in school, openheid, wereldburger, lerend en mediawijs.Zomervakantie

18 juli 2014

 

Vandaag start de bouwvak. Deze luiden wij in met een barbecue. Even terugblikken op afgelopen jaar, elkaar een fijne vakantie wensen en genieten van een paar dagen of weken vrij.
Maar uiteraard blijven er een aantal van onze medewerkers hard aan het werk, om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Ook de storingsdienst blijft gewoon bereikbaar deze komende weken.
Vanaf maandag 11 augustus zijn we weer op volle sterkte!Nieuwe website online

18 juli 2014

 

Het is zover; vanaf vandaag heeft Schuurman Techniek een nieuwe website. Met deze site hopen wij onze (potentiële) klanten, leveranciers en relaties beter te informeren over ons bedrijf en de werkzaamheden.
We zijn een nieuwe weg ingeslagen waarbij klanttevredenheid, persoonlijk contact, betrouwbaarheid en uitstekende service hoog in het vaandel staan. Daar hoort dus ook een geheel nieuwe huisstijl bij.
De website is daar een onderdeel van. Kijk rond op onze nieuwe site en bij vragen neem gerust contact met ons op.