Vacature: servicetechnicus/monteur (brand)beveiligingstechniek

Wij zijn op zoek naar een servicetechnicus/monteur (brand)beveiligingstechniek. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in deze functie in de woningbouw, utiliteit of lichte industrie? Houd je van afwisseling, neem je verantwoording en je ook nog eens proactief ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat houdt de functie precies in?
De servicetechnicus/monteur (brand)beveiligingstechniek is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van diverse werkzaamheden t.b.v. de installatie en inbedrijfstelling van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Je bent tevens verantwoordelijk voor preventief onderhoud en modificaties aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties en daarbij word je ingezet voor het lokaliseren en verhelpen van storingen aan deze complexe installaties. In deze functie heb je dan ook periodieke storingsdiensten, eenmaal per 8 weken. Brandbeveiligingstechniek is jouw passie! Daarnaast heb je een goede basiskennis van de algehele beveiligingsinstallatietechniek, maar er is zeker ruimte binnen Schuurman Techniek DETEC-Kampen voor groei & ontwikkeling in dit vakgebied.

Als servicetechnicus/monteur (brand)beveiligingstechniek zorg je voor een goede afloop van alle lopende werkzaamheden in deze allround functie. In deze rol heb je direct contact met je klant en ben je verantwoordelijk voor het installeren, monteren, programmeren, het inbedrijfstellen en inspecteren. De bijbehorende administratie coördineer je via je eigen hardware: telefoon, IPad en Laptop. Eenmaal per 8 weken draai je een storingsdienst voor je team.

De projecten waaraan je werkt zijn afwisselend: (Zorg)woningbouw en/of Utiliteit (midden- en kleinbedrijf, onderwijs, zorg, overheid, gemeenten en de particuliere markt) De klussen variëren van klein (10K) tot middelgroot (max 300K). Je reistijd is beperkt: maximaal 1 uur reistijd vanuit standplaats IJsselmuiden. Bij de utilitaire projecten is vaak een onderlinge samenwerking met meerdere Bv’s van de VDK Groep.