VACATURE (AANKOMEND) BEVEILIGINGSMONTEUR

Beveiligingstechniek is jouw passie! Schuurman Techniek / Detec Kampen is op zoek naar een ervaren Elektromonteur die door wil groeien en zich wil specialiseren als Monteur in de Beveiligingstechniek. Jij bent leergierig en gemotiveerd om alle ins en outs in het vak van beveiligingstechniek te leren kennen. Houd jij van afwisseling, neem je je verantwoording en ben je ook nog eens proactief ingesteld? Dan ben jij de Beveiligingsmonteur in spe die wij zoeken!

WIE ZIJN WIJ?

Schuurman Techniek / Detec Kampen is een professioneel en klantgericht bedrijf waar  de lijnen kort zijn en samenwerking en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij hechten veel waarde aan langdurige duurzame relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers. De kwaliteit van het geleverde werk is tenslotte afhankelijk van de vakmensen die het tot uitvoering brengen.

Schuurman Techniek / Detec Kampen is dé installatiepartner voor inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerasystemen en data installaties in IJsselmuiden en omgeving. Bij Schuurman Techniek / Detec Kampen bieden we full service ondersteuning.  Van ontwerp en uitvoering tot en met service en onderhoud op het gebied van inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerasystemen en data installatie. Wij realiseren het hele traject en zorgen ervoor dat al uw installaties, processen en systemen goed functioneren.

FUNCTIEPROFIEL

Als (aankomend) Monteur Beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijke voor de uitvoering van diverse werkzaamheden t.b.v. de installatie van inbraak alarminstallaties en brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Je zorgt zelfstandig voor een goede afloop van de lopende werkzaamheden in deze allround functie. De projecten waaraan je werkt zijn afwisselend. Van  zorggebouwen, onderwijsinstellingen tot uiteenlopende utiliteit projecten. Deze variëren van kleinere klussen (10k) tot middelgrote klussen (max. 300K).

In deze veelzijdige functie werk je op verschillende (project)locaties waarbij de reistijd  maximaal  1 uur vanuit standplaats IJsselmuiden bedraagt.

Ben jij een ervaren Elektromonteur en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Wordt dan onderdeel van het team van technische vakmensen bij Schuurman Techniek / Detec Kampen als Beveiligingsmonteur in spe!

FUNCTIE EISEN

 • Mbo Elektrotechniek (MTS of TSI) (of bereid deze te behalen)
 • MBV of Installatiedeskundige brandmeldinstallaties (of bereid deze te behalen)
 • Kennis van en ervaring met het aanleggen van elektrotechnische installaties in de utiliteit en/of lichtindustrie
 • Jij stroopt samen met je collega’s de mouwen op en zorgt ervoor dat de projecten tijdig worden afgerond
 • Klantvriendelijk, representatief en flexibel
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Bij voorkeur woon je binnen een straal van 30 km vanuit IJsselmuiden/Kampen

WAT BIEDEN WIJ?

 • Uitstekende salaris- en arbeidsvoorwaarden conform functie en werkervaring
 • Een leuke afwisselende baan in een enthousiast hecht team binnen een informele organisatie
 • Je krijgt een eigen bus (VW Caddy XL)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers
 • Werken in een professioneel en ervaren team van vakmensen
 • Volop ruimte om je te ontwikkelen, wij investeren graag samen in jouw toekomst.

INTERESSE?

Neem dan contact op met Marcel Muizelaar:

Telefoonnummer 06 – 51 83 89 64 of via de mail: werving@vdkinstallatiegroep.nl

Of solliciteer rechtstreeks via onderstaande sollicitatie button.

We nodigen je graag uit om kennis te maken!